STALKER BLOG!!

New Skin for New Breath.Apakah ke peliknya nama itu??haha.Just ignore it.Tak penting pon.Propa je lebih.Oklah malam-malam macam ni,saya nak bebel apa sebenrnya eh?hurm~Tak nak amik masa yang panjang,jom kita straight to the point.

Pertamanya,saya nak ucapkan terima kasih kepada semua followers saya.Sebab korang jumlah followers di blog ini semakin meningkat.Hampir mencecah 2 ribu orang.Terharunyaa dan appreciate sgt2!
Dan tak lupa juga kepada readers serta para pengomen tegar blog saya ini.Hampir 2 tahun saya dalam dunia blog ini,jatuh bangun saya,semuanya kerana korang*ayat macam orang femes gamaknya*.haha.Even blog saya ni tak lah sepopular blog Lyssa,Fatin Liyana,Yuyu Zulaikha and Maria Elena.


Kalau korang pengikut tetap blog saya ni,mesti korang perasan kan apa yang telah berubah dalam blog saya.Of course laa yang paling nyata,backgroundnya.betul tak?Ok,pada bulan ni,saya telah mengetengahkan tema polka dot atau pastel polka dot.Still menggunakan warna pink sebagai warna temanya.Selain itu,lagunya pon telah bertukar.Dari kenangan terindah ke lagu sherina-cinta pertama dan terakhir.Kalau nak tahu siapa dia ni,just search dekat youtube sahaja.Serta tak lupa juga,header!.Saya buat sesimple habis.Malas nak fikir banyak2.lawa @ buruk,saya xkesah ponn!hehe.
Hope korang suka laa yee~



Lastly,saya masih dalam usaha untuk meningkatkan kualiti blog saya,dari segi gaya penulisan entri.Saya still mencuba something new.Dan juga still berusaha mengelakkan sifat malas nak buat entri baruu.hehe.hmm~saya buat semua ini untuk kepuasan diri semata-mata.


p/s: terima kasih sekali lagi yee.And insyallah selepas SPM,perancangan nak buat contest @ giveaway itu ada.Nantikannya yee..hehe.oklah itu je kot.sekian.

SUCCESS OR FAILURE??

Alhamdulillah akhirnya dah dapat result peperiksaan pertengahan tahun.Keputusan dirasakan amat baik sekali berbanding ujian 1 yang lalu.Kira meningkat jugalah gred,peratus dan juga kedudukan.Ingatkan teruk tauu result kali ni.Tapi ternyata tidak.yeye! Even subjek elektif ada yg gagal juga.Tapi tak apalah.Boleh cuba lagi untuk peperiksaan percubaan SPM nanti.kan,kan,kan??

Dok menelek result exam,saya tetibe terfikir,saya punye result yang dapat "A" dgn "A-" kebanyakkan subjek aliran sastera,mcm bm dgn sejarah.Tapi subjek akaun,addmath dgn chemist xboleh nk skor,dalam kata lain, xboleh nk dapat "A".Hmm~tapi tulah,kalau nk masuk mana-mana IPTA,org akan pilih berdasarkan result subjek elektif yg kita amik.I mean akaun,addmath etc.Sebelum ni bukan saya tak cuba nak perbaiki kelemahan dlm subjek tersebut.Saya dah banyak kali mencuba dan buat yg terbaik.Tapi hasilnya tetap menghampakan.Kadang-kadang saya terfikir,adakah saya yang bodoh,tak pandai atau malas berusaha?and sometimes i feel so give up!.Tapi tak apalah.saya berpegang pada prinsip:

" AS LONG AS EFFORT STILL CONTINUOUS,BELIEVE SUCCESS SURE WILL BE APPEARING ALSO ACCOMPANYING YOUR MOVE "

Apa-apa pon selagi belum SPM,selagi tu perjuangan saya belum berakhir.Orang kata,kegagalan semalam tidak bererti gagal untuk selama-lamanya.Betul tak?Doakan saya berjaya skor semua subjek dalam percubaan dan SPM sebenar nanti.Amin~
p/s:
bestnya tengok orang lain berpeluang melanjutkan pelajaran ke IPTA.
mcm syiok je tengok!
whoho~saya pon nak jugak!(berpeluangkah??,,insyallah)
sekian..

KENANGAN TERINDAH

fuhh..alhamdulillah akhirnya saya ada masa juga nak tulis entry yang baru.maaf kawan-kawan sebab saya amat sibuk selepas balik dari kem.ok,entri kali ni saya nak cerita pasal kem yang saya pergi hari tuh!..dekat politeknik merlimau melaka selama 5 hari 4 malam.even peristiwa ni kira nk dekat lapuk.hehe.but pada saya tak.!sebabnya banyak kenangan yang xboleh lupa time dekat sana!.bagi saya tempoh 5 hari 4 malam tu mcm tak cukup je tau!..nak pergi lagi lahh!hurm~xpela.sekali seumur hidup.mana dapat lagi,ye dak?untung saya pergi tau.mula-mula memang tak nak pergi.tapi tak sangka dapat timba pengalaman baru yang amat manis gila-gila.hehe.dekat sana saya sorang2 tau!(nasib baik dpt roomate yg best dan baik!). lepas tuh x ada kawan.semuanya kene cari sendiri.kesian kan??.oh yee,kem ini bukan dibawah kelolaan sekolah tau.ini anjuran perkeso.dekat sana jugak,byk kawan yg supporting plus awesome termasuklah abg2 dan kakak2 fesi kita.tak mahulah bebel panjang2.just layan gambar2 yg saya sediakan utk tatapan korg semua.
enjoy it!
(kita datang dari latar yang berbeza tanpa mengenali antara satu sama lain)
(first day)
(sesi taklimat)

(dewan kuliah)
(persembahan dari semua group sempena majlis penutupan)
(sijil penyertaan)
\
(abng2 dan kakak2 fesi yang awesome)
p/s: 
KEM KECEMERLANGAN SPM DAN MOTIVASI DI POLITEKNIK MERLIMAU MELAKA merupakan kem yang paling best yang pernah saya pergi.kem mengajar kita erti berdisiplin dan berdikari tanpa ibu bapa disisi.pengalaman yang dilalui mematangkan kita agar menjadi seorang manusia yang kental dan mempunyai jati diri untuk menempuhi satu pengalaman lagi pada masa akan datang.!
habiss semua budak2 yg join kem ni,aku add dekat facebook.hahaha
with love:- nurfatin izzati(group haji abdul rahman limbong)

Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida


# INI ADALAH STICKY POST. #

E'S OnlineShop (21)                      - OdahoneBiz (105)  
Muhammad Saiazuan (1875)        - Lyssa_Secret (50568) 
Fiz Graphic (7680)                         - Arol Mubin (1584)  
Nur Damia                                     - Arra Ahmad (2323)   
Zinnia Z A Shop (FB)                     - IntanBerlian (1320)   
Nakira's Collection (FB)               - Qatratun Al-Khairi   
Qat_Bawal Shop (8)                       - Eza_stories   
Irwani Zulkifli                                 - Eqbal Zack (6010)   
Nurul Yui (2270)                             - Bui Junaidi (1332)   
Nur Athirah (575)                           - Puan Azizah (3852)   
- Eca_Dwinky Asha (1233)               - Ain Zulaikha (3666)   
- Puan Ummi (480)                            - EGTV.com.my (FB)    
EMTV.com.my (FB)                        - Muaz Faris  
Peyan (503)                                    - Shida sendiri (3003)
mangsa taggies:-
http://aienstory-aien.blogspot.com/
http://eira-shamiera.blogspot.com/
http://thethreedara.blogspot.com/
http://purplishviolets.blogspot.com/
# kalau nak join just tekan banner yang warna biru diatas tu yee :)