WISH ME LUCK!

Petang-petang hari update. No matter la kan? Ini je masa yang ada sebelum sibuk seperti biasa. Oklaa final dah habis, semester 3 pun dah habis. Tapi still busy jugak. Mana ada orang tak de perkataan BUSY dalam life diorang. Mostly. Jarang lah tak ada. 


 Tapi kenapa aku busy sedangkan masa menghadap buku dah habis. haha. Actually eksited nak bagitahu sebab aku dah nak ambil lesen. Tepuk tangan please. haha. Yeah! Finally after berkurun lamanya memujuk my mom untuk ambil lesen berjaya juga. Umur dah 19 tahun weh. Bulan 5 tahun depan dah masuk 20. Dah tak merasa belasan tahun lagi dah. Tapi tu lah kebanyakkan my friends dah ada lesen. Gila tak best drive kereta. Aku yang duduk sebelah pemandu pun jakun. Oppss obvious pula, haha. Yelaa dah tua2 ni barulaa kejakunan nk drive kereta muncul. Dulu time kecik-kecik sebelah mata pun tak pandang. haha. Thats why aku ckp aku akan busy sebab nak ambil lesen and kena habiskan sebelum penghujung bulan 11. Sebab time tu dah naik sem dah. hee. Sibuk nnt nak study undang-undang laa, kelas lagi laa. kan? Harap dapat habiskan dengan sempurna tanpa repeat. Ameen.


Cuti sem kali ni aku nak rehat kejap dari bekerja. Sebab sebelum ni, asal cuti sem je aku akan make sure kan yang aku kerja. Nasib laa ibu bagi. So cuti kali ni, masa aku akan dipenuhi dengan jadual lesen kereta. hahaha. poyooo!