MANA LAGI BETTER??


siapa sini single mingle?? ce like sikit..huhu
siapa sini ada couple?? ce komen sikit??
*apa yang aku ckp ny??,,nonsense!*
xadalah,,actually sya saja je nak merepek sikit malam2 buta mcm nyy
sbbnya sya xboleh nak TIDOR !
tapikan dah alang-alang menyeluk pekasam,,sya nak tanyalah sikit.
pada sesiapa yg single tu,,korg pernah couple xsebelom nyy?? pernah break kan?? frust x?? mana lagi better..hidup berdua atau berseorang?? huhu
pada sesiapa yg couple tu,,apa korg faham dgn erti couple itu?? bagi korg best x?? 
sorry to say..saya xbermaksud apa-apa..just nak survey je..that's all..
bagi pandangan peribadi sya,,hidup single lagi best ! siapa sokong angkat tangan !!*sya,,sya,,!huhuu*
jgn ckp sya xpernah couple,,pernah tu pernah tapi xserius..phm x?? ex-boy sya serius tapi sya xserius..time couple masa tu form 2..adatlah kan..budak mentah berlagak mcm good2 je..hehe.
boy time tu form 4..amekaw..!dahlah first time..mana lah tahu bercinta-cintun..last-last,,sya rasa time tu hidup mcm terkongkong,,nak buat itu kene tanya,,buat nyy kene tanya,,tambah-tambah lagi sya jenis org yg mudah rimas so jln penyelesaianya ialah break..abis xde chemistry..nak buat apa ditahan-tahan..ye dak?? kalau x,.,merana lah jawabnya..huuhu..dahlah ex-boy sya tu kuat cemburu mengalahkan perempuan ! perempuan pon kalah !haha..
KENYATAAN ! sya xreti nak berjiwang-jiwang karat..nak panggil hubby @ sayang,,jgn haraplah..
just pggl sya awk je..geli dowh !
oklah,,pnjg gle citer sya..ingtkn nak buat simple2 je..nyy dah terlebih muatan laa..so bagi sesiapa yg xsetuju dgn pendapat sya @ ada pendapat lain @ nak kongsika moment2 indah,,silakan..dialu-alukan sgt..sharing is caring..
asslammualaikum :)

FACEBOOK NAK DITUTUP ??



korg nmpk x apa yg sya printscreenkn utk korg !
baca smpai lebam !!
ceritanya mcm ny
ptg tadi mcm biasa,, sya pergilah sign in dkt twitter
skali sya bukak timeline sya (HOME) penuh dgn cerita  #KalauFacebookTutup
ramai yg mentionkannya ..byk sgt2..
sya pon xtau dr mne dyeorg dpt khabar berita nyy..
yg sya printscreen nyy baru sikit..still byk lagi
*actually sya malas nak print byk2* huhu
so sya nk tnyer laa pendapat korg psl hal nyy!
boleh caye ke??
btol ke khabar berita ny??
boleh ke korg hidup tnpa fb??
p/s:
sya yg lmbt tahu ke psl hal ny??
tapi dkt fb xde riuh pon!
need some komen from ur guys for this entri !!

ADMIRE ???

entri kali nyy ringkas dan padat *yeke??
korg nk tnyer sikit boleh x??
korg ada x admire dekat someone..
minat gle2 dgn budak tu dlm diam dan dari jauh je..
tp xberani luahkan..
korg admire dah lme gile,,tapi tuptup dpt tahu dia dah ada yg pnyer
apa perasaan korg??
nothing?? sedih??happy?? etc...
hah ! baik mengaku..*haha
kalau ada share laa dkt sya..
tipulah sya ckp xde,,ada tu ada..
sya sje je,,nk buat entry yg merapu sikit diptg hari..'
haha
oklah tu je..
bye:))
p/s:
jgn lpe share eh ??^_^

addmath itu senangkah??


korg,,sya nak share something boleh x??
sejak beberapa hari kebelakangan ini,,sya telah membuat tinjauan sama ada di fb@ twitter mahupun blog sya mendapati bahawa hampir dr 97.99% pelajar yg mengambil pelajaran super killer mcm ADDMATH,CHEMISTRY,FIZIK,BIOLOGY,AKAUN dll mengatakan antara lima-lima subjek yg dinyatakan,,ADDMATH tersenarai sbg subjek yg paling mudah utk difahami berbanding MATHEMATICS!
 wow !! seriusly mmg xsangka..
bagi sya kalau nak dibandingkan ADDMATH dgn MATHEMATICS,,sya rasa MATHEMATICS lagi senang kot ! *pada pendapat sya laa..*
 sya akui dan mmg xdinafikan bahawa lain org,,lain cara penerimaanya
*ye dak??..
ada yg cepat pick-up..dan ada juga  yg lmbt mcm siput gongong *like me !!..haha..
*bagi mereka yg mengatakan ADDMATH itu senang,,boleh x sya request something??
sya nak tahu apa resepi korg belajar addmath..kalau boleh share2 laa dekat sya..sya pon mahu berjaya..sya cemburu tgk kwn2 sya bila time nk buat solution,,expert gila tgn mereka menulis..tak mcm sya yg terkedek-kedek..haha
p/s:
untunglaa jadikk org pandaii =='

PEACE..

jadilah burung yang bebas berterbangan tanpa halangan



kadang-kadang sya rasa dunia ini tak adil buat saya..
yelaa,,sya cemburu tengok kelebihan org lain..apa yg diaorang nak semuanya dapat..apa yang diaorang ada saya tak ada..
tapi.......
setelah saya tengok putaran manusia ni,,kadang-kadang boleh naik and sometimes boleh jatuh
saya menjadi lebih bersyukur dengan apa yang saya ADA sekarang
tapi one more thing..!
saya still boleh bahagia jika saya TIADA
BOYFRIEND
KEMEWAHAN
CINTA MANUSIA
even saya tahu certain2 org semuanya sudah lengkap tapi ada jugak yg kurang bernasib baik!
apakah golongan kurang bernasib baik ini mampu menjadi yang lebih baik drpd kita??
p/s:
jadilah diri sendiri..jangan meniru hak yang bukan menjadi milik kita sendiri..jadilah burung yang bebas berterbangan tanpa halangan..jika sudah lengkap kehidupan mu,,baiki laa yee dgn seteguh mungkin..jangan pula menindas org yg lemah !
buat renungan bersama ~
SALAM MAULIDUR RASUL ^_^

CARTA HATI ??


korg nmpk xapa2 yg berubah dkt blog sya ny??
template? no (!)
warna blog?? no (!)
header?? no (!)
lagu?? YES (!)
hehe,,lagu baru sempena bulan yg baru *even terlmbt 4 hari jee*
kali nyy sya mempertaruhkan lagu CARTA HATI..
sebelom nyy lagu KU INGIN KAMU..
pada pndgn korg lagu nyy kene x dgn blog sya??
sya dah puas cari lagu yg best2 tapi xde*bukan xde,,tp sikit xberkenan laa.!
kalau korg ada suggestion lagu yg sedap2,,recommend laa dkt sya yee !
tolong ehh??
boleh x??
p/s:
acttualy sya nyy xreti bab2 memilih lagu..!
hehe,,kantoii..!!=='