MALAYSIA VS BAHRAIN..*you're must see this video!*




KALAU TIDAK MAMPU MENYOKONG KETIKA KALAH JANGAN BERSORAK KETIKA MENANG!
P/S:
selepas korg dah tgk video nyy fikir-fikirkanlah..
kalau bukan kita sebagai rakyat malaysia,, siapa lagi yg hendak menyokong jatuh bangun skuad harimau negara??siapa??
KITA JATUH PADA HARI INI TAPI KITA PASTI BANGUN DI MASA HADAPAN~~
IF YOU'RE ASHAMED TO STAND BY YOUR COLOURS,YOU BETTER SEEK FOR ANOTHER FLAG!!!
*sesungguhnya sya amat terharu tgk video nyy!
i love malaysia<3

to NAZMI FAIZ & MAHALLI JASULI
i just want to say congrates and thnks both of you sbb jaringkan dua gol untuk pasukan malaysia..you're the bestt!
p/s:
walaupon kita kalah dgn bahrain*seriusly keputusan yg tidak dijangka dan mengecewakan!!papepon kita still ada mata jugakk kan??
malaysia 2 bahrain 3!
so kita kalah dengan cara yg bermaruah ok!!



MARAH YG TERAMATTT SGT..


okeyh hari ny mood sya dlm kedaan yg MARAH teramat..hurggh..!
maklumat kpd sesiapa yg memasuki pertandingan shawl bagai..
please laa korg,,sya malas laa nk tolong2 like gambar korg sume tu,..
fb sya dah laa penuh notif dari group blog yg sya join,,tambah dgn event korg tu,,
lagi laa serabut sya,,please laa
tolong jgn invite sya lagi boleh x??sya dah feduppp...
kalau skali dua tu xpelah,,ny dah byk kali..grr~~
sy lepas ny dah malas laa tolong like,,bkannyer mendatgkan faedah..baik korg pergi baca buku laa..
p/s:
kpd sesiapa yg terasa sorry..
disini sya amalkan SIAPA YG MAKAN CILI TERASA PEDASNYA..
so pandai2 laa menilai ok..
byee...


SAYA TAKUTT

okk skarang sya takutt nk amik result final exam..dan sya lagi takutt nak tahu result 4 subjek superhot saya nyy..entah lulus entah gagal..sya xtau..hope lulus lah semuanya..
FIZIK
CHEMISTRY
ADDMATH
AKAUN..
paling berdebar nak tunggu result empat2 subjek nyy..
kalau yg lain2 xsgt..bukan senang nk conquer 4-4 subjek nyy tauu..
sya xtau laa boleh catch up semua silibus subjek nyy ataupun takk sebelum SPM 2012
actually sya ingat nak drop subjek CHEMISTRY time SPM nanti..tapi bolehkah??
hmm~~
P/S: doakan yg terbaik untuk sya..
kbhaiii!