Setia Hujung Nyawa

 
Saya ni bukanlah kaki drama tak juga kaki filem.Tapi kalau saya dah mengikuti sesebuah cerita atau drama(biasanya),saya akan pastikan yang saya akan menontonnya hingga last episod.Korang semua tahu kan,apa drama yg tengah hot sekarang di TV3 khususnya.Of course lah Setia Hujung Nyawa.Betul tak?
Ceritanya ya ampun sweet bangett.haha.Melting weyh dibuatnya lagi2 hero dalam drama tu,Amar Ashyraf!
Hensem gila tau!! 

In fact,saya dah beberapa kali ternampak nove ni time dkt Badan Cemerlang,Plaza Angsana.Tapi tulah,time tu mcm tak ada hati nak beli.Last-last bila tengok sinopsis drama Setia hujung Nyawa ni rupanya diadaptasikan drpd novel,barulah saya sibuk nak pergi mencari.hihi.Ntah ada lagi ke tak.Tapi yg pasti saya nak juga beli novel tuh!

Pelakon dalam drama tersebut banyak juga hensem2 dan cantik2 ek?*poyo jee.haha.Tapikan memang best lah cerita tu.Lakonan mereka semua memang mantap2 lah weyh! memandangkan saya sekarang sudah bekerja,peluang untuk menonotn drama tersebut memang tipis,so saya akan pastikan saya akan menontonnya kembali di TONTON.hahah..

## Ada juga idea nak update entri.So kepada korang yg nak share anything about this drama,silakan.Saya tak kesah.Lagipun banyak episod yg sya terlepas menonton.At least,kalau korg beritahu apa yg terjadi utk sesuatu episod tu,tak yah lah saya buka TONTON.haha.*Malas nak buka internet sebenarnya..hehe.

 
                                           Afiq Muiz                                     Amar Asyraf
P/s: Kalau dulu Mimpi Cinderella ada Afiq Muiz,sekarang Setia Hujung Nyawa ada Amar Ashyraf! yeah,sukanya!*Show off pula aku ni.hehe.Tak salah kan kalau saya adore dia? Bukannya jadi idola pun.Just for fun.Minat sahaja disebabkan kehenseman mereka.hahaha..

3 comments :

Mira MeeraiKiroro said...

serius..tv3 memang byk cite best kan...meera pown folow up jugak drama nih..:)

Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures said...

nak kena tengok ni. hmm :)

done follow u!

hit me back!! :)

Sheqynne Hotloverzs said...

sama la kita . sheqynne pun minat drama ni . for sure , amar ashraf memang hensem !