Handphone baru?

---> 
Hari ni eksited nak tulis entri baru.Oklah saya nak beritahu dekat korang yang saya dah beli handphone baruu! Yeah.Phone baru saya nama dia ialah Samsung Galaxy Ace.*Ayat over gila boleh?? Nak minta penampar je kan? haha.Handphone saya sebijik mcm dlm gambar sebelah kanan.Putih gituu.haha.*

Tapi seriuslah,Samsung Galaxy Ace ni saya dah tawan sejak dua hari lalu start 23/1/2013.Kalau sebelum ni jeles gila dok tengok member ada fon yang touch-touch punya,tapi sekarang ni dah tak jeles lagi.hihi.Sebelum ni hanya mampu guna Nokia X2 sahaja.Tapi after dah kerja,dah pegang duit sendiri,hajat yang selama ni tersimpan nun jauh didasar hati,telah pun terlaksana.Alhamdulillah.Saya belum mampu pakai tab,segala bagai.Tapi yang dah ada ni,kira tersangatt cukup dah.

Terpulanglah dekat korang dok ngata saya ni "eleh setakat galaxy ace,apa celopp?",,"setakat galaxy ace,nah aku ada samsung galaxy s2.Kau hado?",,"Jakunnya budak ni.Aku dh lama ada,tak jakun pun",,dan segala ayat yang akan terlintas difikiran korang.Wallahualam~Dan ingin saya tegaskan bahawa,tujuan saya menulis entri ni bukanlah nak bermegah-megah,dok canang satu dunia,mengatakan yang saya dah ada handphone baru.Tapi nak meluahkan perasaan keterujaan saya sahaja.That's all.
p/s: Satu jee saya tak puas hati dgn fon ni,bateri dia cepat habiss laa.Tak syok nk download.Adoyaii.Spoil gila.Yang lain,buat masa ni kira oklah.Best.So,korang ada pape nk share tak psl Galaxy Ace ni? Kira review lah.Maklumlah baru first time pakai smart phone.Hehe.Dahlah buta IT.Org kata,malu bertanya sesat jalan.Ye dak?

No comments :