New theme

Hi.Baru ada masa nak update blog.Actually dah berapa hari saya tinggalkan blog,fb,twitter dll.Rasa rindu juga.Tapi nak buat macam mana,kerja punya pasal,apa pun tak boleh.Entri kali ni,saya cuma nak cakap and nak bagitahu dekat korg semua*bajet hotstuff* yg saya dah tukar skin blog saya.Yeah,akhirnya dapat juga edit hasil titik peluh sendiri and hasilnya memang marvellous! hehe.

Still mengekalkan warna purple sbg warna tema,dan pink sbg warna pembantu*hancuss tatabahasa aku*haha.Nak edit cantik-cantik,tak sekreatif bloggers lain,kan? Tapikan,tapikan,,dalam banyak theme yg saya dah edit sebelum ni,bagi saya,theme kali ni lebih nampak cool! yeah! You know what is the mean by cool??*Oh my english!* Cool tu maknayer lebih nampak cool lah.Haish,susah pula eden nak definasikannya.Korg refer kamus jela.hoho.Oklah,setakat tu jee nak story.Nnati pnjg umur,saya update new entri lagi yee? lnsyallah..
p/s: Tak sabar tunggu hujung bulan.Nak dapat gaji woo~haha.Nanti boleh open table.kehkeh..Papepun wish all the best for me because boss hanya bagi tempoh 2 minggu percubaan sebagai staff baru.Kalau dia puas hati,go on.Kalau tak,say bye-bye jela.hehe.Minta-minta kekal lah kerja dkt farmasi tuh.Tak nak cari kerja lain dah.Penat doh~hehe.Wassalam.

7 comments :

Syuhada Nasya said...

wahh .. kerja baik2 ya :)

Atin said...

cantik sangat blog ni . suka sangat . good work :)

\\ Izzah // said...

Wah pupel , comel2 !! Jom join ga dibawah !

HARI INI TAMAT ! RUGILAH KALAU TAK JOIN , HADIAHNYA BANYAK SANGAT !!
http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-mega-giveaway-by-miss-as.html

-2x Cardigan by Fanatique
-5x Topup RM5 By Nur AMymi
-5x Review Blog by Qa Qaisarah
-1x Handbags by Noona Shoope
-1x Hanbags by Isabella Bag House(sangat2 cantik!)
-1x Membership @ MHB 1 Year by Miraa Hussin
-2x Pins Bunga untuk 1 Pemenang by Butik Zulaikha
-1x Edit Blog by Eyra Azmy
-2x Dress by Love Berry
-1x Coklat by Ridoma (betul2 sedap)
-1x Shawl by SweetLadyStlye
-3x Topup RM5 by Nurain
-2x Accessory by Mustachic

NAK ? JOM JOIN http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-exclusive-giveaway-by.html *tamat hujung bulan*

Kain Telekung (1 pemenang)
Jubah
Topup RM 5 Celcom (1 pemenang)
Topup RM 5 (1 pemenang)
Review blog (2 pemenang)
Ebook 1001 resepi (20 pemenang)
Accessories (3 pemenang)
Voucher RM 5 (3 pemenang)
Bunny HP Strap (3 pemenang)
Bloglist Forever (5 pemenang)
Cokelat (1 pemenang)
Rantai Silver (1 pemenang)
Doodle Full Body (2 pemenang)
Doodle (3 pemenang)

KALO MAU , JOIN SINI http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-veaway-akhir-tahun-vs.html *tamat hujung bulan Januari*

AienSyahierahDotDot said...

Cntik blog ni..pndai edit !

Eyqin Asyiqin said...

singgah sini . jom join GA ni ! seronok woooo ~

http://nuratiqahnajihah.blogspot.com/2012/11/first-giveaway-who-is-my-bestfriend-by.html

Zhura Zainal said...

Goshhh..Npela rmai sgt minat purple..Na tukar kaler la pasni.
-__-""
*Just kidding!*

Nor Atiqah Aisyah said...

nice blog :)

http://ikasayangaboy.blogspot.com/