Pink Theme

Hi,selamat pagi korang.Hari ni saya rasa free sangat so dari membuang masa tak buat apa-apa baik saya tulis entri baru,walaupun Spm belum habes dan study pun tak lagi ni!Wahaha...
Untuk entri  kali ni,saya just nak beritahu saja,yang blog saya telah bertukar wajah.Totally semuanya pink.Actually saya ni bukanlah peminat tegar pink juga tak terlalu obses,just biasa-biasa je.Kegilaan saya hanyalah pada warna Purple sahaja.Tapi entahlah,saya rasa blogger perempuan ni amat sinonim dengan warna pink.Fakta oke?Mana-mana saya pergi BW blog perempuan mesti warna pink.Tapi adalah 5% yang pakai warna selain pink.So saya decide pakai jela theme pink.Tak salahkan?Dapat tak point saya disitu? 

Nak describe one by one mengenai blog ini mmg complicated,tapi biarlah saya cakap yang keseluruhan blog ini adalah saya edit menggunakan hasil usaha saya sendiri.So kepuasan yang saya dapat memang tak ternilai rasanya.Saya hanya menggunakan simple template sahaja.Header pula,saya pakai non-transparent.Sebab apa saya pakai non-transparent,sebabnya ialah saya rasa mcm dah bosanlah pakai header transparent ni.So saya buat laa kelainan sikit dekat blog saya nih.hehe.Header saya buat sesimple habess.Oklah itu je nak story untuk entri kali ni.Semoga kita berjumpa di next entri,ok?
P/s: Nak letak lagu ke tak eh? Apa pendapat korang?Mana lagi better? Kalau nak letak,nak letak lagu apa? Malay,English,Korean,etc? Dan apa yang perlu saya tambah untuk menjadikan blog saya lebih menarik?
Need yours comment !

7 comments :

ಞNur Syafinasও said...

header berkerawang cantik ..
nampak lagi meriah blog kamu :)

suggestion kite .,
better tak payah letak lagu ..
bagik kite cam mengganggu reader nak baca entry kamu :)

tapi terpulang kat kamu okeh ..
if nak letak jugak .,
letak lagu yang sedap di layan ..
dulu kite gune music cover by piano/guitar :)

hananhadila said...

ikot suke la nak letak x , tapi kalo nak letak hanan lebeyh suke muzik je , x nak ade nyanyi2 . kalo nak ade nyanyi2 pun , pilih lagu yang lembut je . hanye sekadar pendapat :)

\\ Izzah // said...

Wahh , new design blog , look simple =) but nice ! Ohh bagi izzah , takperlu tambah-ii apa2 dahh sebab nampak okes dh ! =D

Gadis Si Rama Rama said...

nak letak lagu pun bole, xletak pun xpe ..its up to you ... blog kamu cantik :)

Gadis Si Rama Rama said...

nmpk simple tp nice ... kira dah ok dah ni :)

cik kecikMOMOT said...

dah ok..sangat ok yang skrg

Cik Fie said...

Wah ! Comelnya Blog Ni N Entri Pon Menarik . Saya Dah Follow Blog Ni . Harap Follow Blog Saya Kalau Sudi Ye :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/11/musibah-mak-ikan-simpan-3-pemuda.html