Mana satu nak pilih ni??

 Background 1
Background  2
Background 3
Background  4
 Background 5
Background 6

Background yang mana satu pada korang nampak simple but still nice?Senang cakap hati korang dah tertawan pada background  mana? Korang wajib pilih satu jee.Background ni even pada korg biasa2 je tapi for me NO! Sebabnya dengan hanya bermodalkan background sahaja,otak saya ni dah siap-sedia dengan segala idea utk menghasilkan suatu transformasi terhadap blog agar blog saya nampak lebih "remaja" dan fresh sikit*Macam yeye jee*.hehe..For ur info,saya akan edit blog ni sepenuhnya.Yess,sepenuhnya! Actually saya bosan dengan blog saya yang look selekeh ni! hehe.So please,just one vote from ur.Decide btol2 tau nak pilih mana. Dah pilih? Next step ialah korang kena komen di entri ni utk bagitahu background mana yang korg nak,ok? Background yg mendapat undian terbanyak,akan saya guna background tesebut sbg background rasmi blog saya.Undian drpd korg,amatlah saya hargai dan thnks a lot !

p/s: sebelum saya menjadi mangsa SPM_12 and sekarang ni tengah free sikitt,better saya edit blog saya sebelum blog ni berhabuk dan berlapukk agar korang taklah bosan sangat dengan template lama kerana sebulan lebih saya tak akan bukak blog saya lagii!!