Orian Giveaway

# STICKY POST HINGGA ORIAN GIVEAWAY INI TAMAT
pada 19 Sept 2012
(Kalau nak join,just tekan salah satu  banner dekat atas tu yee :))

Hari ni Zatie mahu join satu GA tersangatlah masyukk pada abad ni.haha
Sebab apa Zatie cakap masyukk kerana hadiah yang ditawarkan mmg superb !!
Antara hadiah utama yang ditawarkan ialah
(Fixie,Iphone dan juga Ipad!!)
Memang masyuk gila lahh..

So korang nak tahu tak Zatie pilih apa??
Zatie pilih I P H O N E

Oklah,korang mesti nak tahu SEBAB mengapa Zatie pilih Iphone,kan?
Zatie pilih I P H O N E sebab.....
Dah tahu sebab-sebabnya kan?
Sekarangg ni Zatie nak bagi pantun dua kerat pula kepda owner GA dan juga kepada reader's Zatie  sekalian:)
Pagi-pagi main soduku
Iphone idamanku
Tali pinggang itu belt
Iphone memang best
Adik makan asam
Iphone memang awesome
Makan mee pakai garfu
Iphone pengganti Nokia x2 
Pergi laut cari pun-pun
Minta-mintalah dapat Iphone 
SPM belum pass,
Iphone jatuh ke tangan orang lain,haii melepasss!!
Go far far away
Asykin Azahar buat Orian Giveaway
Ipad,fixie ,Iphone hadiah utama GA
Sampai rambang mata mahu pilih yang mana
 Eat past tense nyer ate
19 Sept expired date
Pergi klinik check gigi
Siapa tak join,rugi !!!
P/S:
Zatie nak sangat Iphone tuu.Tak kiralah Iphone 3 ke ,4s ke gedebak gedebuk ke.
Zatie tak kira.Yang penting nak juga.Kalau Zatie dapat Iphone ni,Zatie janji akan jaga baik-baik.Tak nak bagi sesiapa pinjam.Iphone ini akan menjadi momen indah bagi Zatie sepanjang Zatie berblogging.Biar my mom terbeliak biji mata sebab Zatie menang Iphone dan biar my mom tahu berblogging ni ada juga faedahnya.
Hurm itu je laa persembahan entri Zatie untuk Orian Giveaway ini.
Nak buat kreatif-kreatif tak laa pandaii sangat.
Ini jee yang mampu Zatie buat.
Semoga segala usaha Zatie yang telah Zatie buat ada hasilnya.
Doakan kemenangan Zatie yee :)



Bye friends and Wassalam..

8 comments :

Alinaclover Premium Beautiful said...

best tuu

NURFATIN IZZATI said...

@Alinaclover Premium Beautiful mmg best,join lah ;)

Arina Shamsul said...

wahhhhh..akak nak join gak..tehehehe.

good luck dear :)

NURFATIN IZZATI said...

join laa akak.mmg best !
anyway thnks sis :)

Sha said...

gud lux :))

btw, jailbreaked iphone lgi masyuk compare ngn non-jailbreaked iphone..nti menang iphone g jailbreak trus..hohoho

NURFATIN IZZATI said...

ouh okk.
thnks for the information :)

Syarafina Zaini said...

good luck.. :)

NURFATIN IZZATI said...

thnks sis :)