Nak tukar ke tak nak?

Apa yang "Nak tukar ke nak tak?" tu?? Sebenarnya saya bercadang nak tukar blog saya yang bertemplatekan simple ni ke blogskin.Blogskin? Yess! Blogskin..Kenapa ada problems? haha
So korang ada cadangan atau objection? Saya ni bukanlah pakar sangat nak pakai blogskin.Setakat nak tukar kod warna html tu boleh lahh.Huhuu.Blogskin ni pada korang ok tak? Senang pakai tak? Ringan of course lah kan? Hurm,bagi saya blogskin ni lawa sangat2.Saya sebenarnya tak suka blogskin yang kelihatan biasa-biasa je.Korang faham kan means biasa-biasa tu? Alah yang selalu orang pakai tu.Yang dah selalu kita tengok.Itulah maksudnya.

Kalau boleh saya nak pilih blogskin yang kelihatan unik.Yang orang lain belum pernah pakai lagi.Kalau korang ada buat blogskin,beritahulah saya yee.Insyallah kalau ada yg berkenan saya akan pakai and i swear saya tak akan mengubah base codenya and i will credit too.Nak tengok hasil blogskin yg pernah saya buat untuk orang lain? Meyh TONYOH sini.Blogskin yang lawa tu,saya pakai dr owner blog awesome ni. 
Pergilah terjah ke blogskin dia.Sure,da boom!! Cantik sangat2.Dan jangan lupa tengok skin yang telah dia buat.Saya pasti korang akan rambang mata nak pilih mana yg mana satu.hehe..So,komen atau pandangan yang membina dari korang amatlah diperlukan untuk entri kali ni tentang blogskin,yee? tqvm..

P/s: Menghitung 36 hari menjelangnya SPM_12.Wish me luck,friends!

10 comments :

Muhd. Afif said...

Goodluck for SPM

Sya Syazana said...

satu je benda takbest kalau guna blogskin: susah nak tukar tukar kalau tetiba dah bosan ...

dEdEQ dE wIshEs said...

GUDLUCK FOR SPM ..
CHAYORK3 ..

SIMPLE ITU MENARIK .. EKEKE

Husna Hidayah said...

Good luck for your SPM :)

! ★ Athirah ♥ Miasyaryana ★ ! said...

senang je pakai blogskin ni :) mula-mula pakai memang la susah gila . pening tengok kod dia . tapi bila dah lama-lama kita edit kod dia , kita automatik faham kod-kod rahsia tu xD hehehe ^^

NURFATIN IZZATI said...

@Muhd. Afif terima kasih :)

NURFATIN IZZATI said...

@Sya Syazana oh yeke?thnks for the info btw ;)

NURFATIN IZZATI said...

@dEdEQ dE wIshEs terima kasih sis :) setuju sgt2 bahawa SIMPLE ITU MENARIK.hehe

NURFATIN IZZATI said...

@Husna Hidayah terima kasih :)

NURFATIN IZZATI said...

@! ★ Athirah ♥ Miasyaryana ★ ! kod dia saya tak pening.Saya faham.setakat godeh2 sikit tu bolehlaa.btw kod-kod rahsia tu apa?