SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Alhamdulillah akhirnya segala persiapan sudah pun siap..Semuanya dah settle tinggal certain2 benda yang nak ditouch up lagi.hehe.So far so good.Korang punya persiapan macam mana? Ok?? Insyallah.
So,dah alang-alang bercerita ni kan,moh laa saya cerita sikit raya saya pada tahun ni.

Let's start.
Tahun ni saya tak balik kampung.Kampung saya dekat Medoi,Segamat.Just beraya dekat Johor jee.Sesiapa yang on the way balik kampung,drive elok-elok ok.Ingatlah orang yang tersayang yee.Baju raya saya pada tahun ni warna turqouise and maroon.Siapa yang sama warna dengan saya,hand's up! Yeh,we're friends.Tahun ni raya ala-kadar jee.Tak banyak shopping.Sebab tahun ni saya ada exam besar iaitu SPM.

Dededikasikan khas kepada semua calon-calon SPM_12.Korang!! Raya,raya jugak,exam dah nak dekat.Jangan lupa study.Apa kata orang,study biar lepak,result biar gempak.Tak gitu??haha.Biar result batch 1995 adalah yang terbaik compare dengan batch yang lain.Aminn~
Dikesempatan ni,saya NurFatin Izzati Binti Zul Kefli ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin kepada para blogger2 sekalian.If ada tersalah cakap atau tersalah bicara,tersinggung hati sepanjang saya berblogging ni harap dimaafkan dari hujung rambut hingga lah ke hujung kaki..Even kita tak kenal each other,but kita still sama kan?Sama agama,sama budaya,sama negara,sama bangsa,sama kaum,sama...*banyak lagilah sama.hehe.Happy Eid daripada saya.Bergembiralah atas kemenangan kita semua
p/s: Nanti saya update gambar raya saya dan keluarga okeyh khas utk readers saya.Promise.Sesiapa yang nak beraya,boleh je.Nak datang rumah?Meyh laa saya bagi duit raya,rumah saya dekat Taman Bukit Kempas,Johor Bahru.Tak tahu?Google jee.Ada bran ke nk datang.Cabar ni.*ajak hangat-hangat tahi ayam sebenarnya.hehe
wassalam~