M E R A H . J A M B U

Korang nak tahu tak yang saya sebenarnya boring.Boring? Sebab apa?
Jawapannya ialah saya boring dan rasa macam nak delete je blog ni.Pulak dah...
Tapi kenapa sampai nk kena delete? 

Oklah,straight to the point.Meyh saya bagitahu dekat korang semua.Sebenarnya tak adalah niat sampai nk delete blog kesayangan saya ni.Tak macam gila pula kan.Dah penat edit segala bagai terhadap blog ni,alih-alih nk buang je.Orang yang tak ada akal je buat.Betul tak? 

Fact## Saya sukakan pink tapi tak terlalu obses sangatlah.Cuma saya rasa agak boring kerana sudah hampir dua tahun blog saya bertemakan wana pink.Senang cakap,24 jam pink lah.Sampai tulisan pun nampak pink 
*menipu je lebih*..haha.Kalau saya BW pon,kebanyakkan blogger ladies-ladies pakai warna pink untuk blog mereka.Aiyoyo.But memang lah tak dinafikan dan saya tak pertikaikannya kerana 
Pink dengan Ladies memang tak boleh dipisahkan.Kata orang dimana ada pink,disitulah ada ladies.Agree?
Saya ada plan nak tukar warna tema blog saya ni.So,dalam perancangan awal ni,saya rasa saya nak guna warna turquoise lah.Agak-agak ok tak?  Please help me.Tolong komen bagitahu pendapat korang tau! Mungkin saya edit blog ni secara berperingkat-peringkat.Nak ubah keseluruhannya ke?Yup,memang saya plan nk tukar semuanya.Baik dari segi header,lagu mahupun warna tema blog saya.Tapi tengok dulu lah schedule saya.Maklumlah trial makin hampir.huhu. Mungkin saya edit blog ni secara berperingkat-peringkat.Tapi kalau boleh saya cuba elakkan warna yang terang gile.Habiss buta dan berpinar biji mata korang baca blog saya.hehe.

Jangan lupa komen tau !!.bye...

4 comments :

piko pink said...

pink ngn laki mcm mane???haha

SAdam Mohamadon said...

tuka je theme..tp jgn smpai dlete lorh..pink ni da comel..just tukar kaler je k..turqoise pon ok..nampak lmbut..:)

tirahzairi said...

bila trial?

Cik Fie said...

Free Lomo Camera , Domain , Perfume , Contact Lens , Baju Couple Kat Sini ! Jum Join GA Baru Ohsem Ni ! :)
http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/07/mega-giveaway-by-cik-fie-anisah-n-aiman.html