yang mana satu??

@
@
okeyh,guys,nak tahu x??sya sebenarnya tengah berangan2 tau.hehe.berangan??haruslah.hmm~berangan pasal apa?nak tahu ke??okeylah sya berangan pasal....korg tengok tak logo2 U dekat atas tu??hah,sya tengah berangan pasal diaorg lah ny.huhu.sya berangan bilalah sya boleh masuk ke U itu.atau berpeluangkah sya utk masuk kesana???sebenarnya dah lama sya kepingin mahu masuk universiti pilihan sya.antara tiga2 tu,sya berminat dkt UIA.yg lain2 tu xberapa tapi kalau boleh biarlah semuanya sya dapat.cehh,perasan nak mampos! bajet gud2 je.huhuu..insyallah,sya masuk! yakin..yakin,yakin but not over confident.
kalau result spm sya baik,sya nak pi terus U(amik diploma dulu!!),no matrik,no poli,no form six.but kalau result sya teruk,sya akan apply semuanya.yeah!

@
okeyh,cerita pasal course pula,sya ada dua pilihan.antara undang-undang ataupun account.tapi minat kearah undang2.bukan MINAT SEMATA-MATA.sya mmg betul2 nak amik law lah.!!
hmm~~tapi tak apalah,apa-apa pon keputusan based on result SPM.
xsemua yg kita nak,kita dpt.btol tak??
sya just buat usul je mengenai masa depan sya.almaklumlah SPM tahun ni.esok lusa dh tak bergelar student school lagi.hehe.sekaranglah masanya nak pikirkan pasal hal2 mcm ni.
kalau korg ada cadangan yg bernas atau nak bagi pendapat,bantahan atau apa-apa je lah mengenai entri kali ny,sya alu-alukan dan sya tersangatlah suka.
p/s: sya ni bukanlah expert sgt pasal U,matrik,diploma segala bagai ni.apa yg sya tau sya nak masuk U kalau diizinkan-NYA.so sya harapkan korg2 yg pro,tolonglah sya yee!bantu sya apa yg sya belum tahu lagi.hee
okeyh itu jela..bye!!

14 comments :

Pensel Patah said...

apa apa pun uni..apa apa bidang yg pnting usaha n twakal..hope sukses.

NURFATIN IZZATI said...

masehh sis

admin said...

good luckk!! sila jumpa blog i http://b616ut.blogspot.com/2012/05/sitemap-foto-foto-gitagut-terbaru.html

NURFATIN IZZATI said...

okeyh boss !

emeliena said...

Assalamualaikum.. little sis, usaha dari sekarang okayy . GOGO chaiyoook <3

NURFATIN IZZATI said...

wslm.isyallah sya usahkannya.btw terima ksih yee..hehe:))

miss AIN said...

insyaalah berkat usaha akan dapat ke sana ...amin

NURFATIN IZZATI said...

amin :)

uncHa said...

hehe..insylh boleh punya !!!

NURFATIN IZZATI said...

insyallah.doakanlah yee.hehe:)

Iena Eliena said...

salam
singgah sini:)

jom join 1st giveaway by cik iena
http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

NURFATIN IZZATI said...

i will join :)

forever yours said...

eh dik jom masuk LAW nanti kita bole geng. sepsep!

NURFATIN IZZATI said...

@forever yours jom,jom!..wah untunglah..hehe