5 hari 4 malam...

hari ni merupakan last day sya update entry.sebab mulai hari esok Ahad (27 MEI 2012) hingga khamis  
(31 MEI 2012) sya tak ada.tak ada?pergi mana pula?hah,meyh sini jah kabo dengan depa semua.sebenarnya saya kene pergi kem kecemerlangan SPM dekat Politeknik Merlimau Melaka.alah yang sya khabarkan dekat korg semua entry sebelum ni.sya pergi sana selama 5 hari 4 malam.whoho,lama kan?yeha,,i really2 loikee.!!
dekat sana kene cari new friend tau!.yalah pergi seorang diri.xde sesiapa yang nak dibawa.so buat muka seposen sikit bila disuruh cari kawan baru. haha.
(Selamat Tinggal Johor,Selamat Datang Melaka.*sedihnya...).
ohh yee btw 31 MEI 2012 yang jatuh pada hari KHAMIS minggu depan merupakan birthday sya yang 
ke-17!.dah tua rupanya sya.xsedar diri dah tua tp still perangai mcm budak2.=='.
'HAPPY BIRTHDAY TO ME.'
sya harapkan lepas sya balik dari Melaka nanti,sya mengharapkan surprise dari ibu dan adik sya.sweet surprise that i never ever forget for the rest of my life.lagipon ibu sya dah promise tau.so xbaik mungkir janji eh ibuku.hehe.atin tunggu surprise itu.
p/s: doakan sya pergi dan balik dengan selamat.doakan sya juga supaya sentiasa sihat.moga saya dapat timba pengalaman yg banyak dari kem ini nanti dan akan sya sharekan kpd kwn2 sya tips2 yg berguna.
and lastly happy belated birthday to me <3
(sya sengaja tulis entry ni awal2.nanti selama 5 hari 4 malam blog sya ketandusan entry baruu.
selamat tinggal blog pink!! hehe)
bye..

1 comment :

Ardini Izzati said...

Goodluck, dear and happy becoming birthday :D