semuanya untuk MEI !


bulan 5 yg amat sibuk bagi diri sya..hehe.jadual amatlah penuh.*mcm gud2 je..*apa yg ada dlm bulan 5 ny??oklah,sya bagitahu korg..
Firstly peperiksaan mid-year setara johor bahru.aiyoyo !percubaan tahun nyy xsetara lagi.so result mid-year diambil kira menggantikan result percubaan nanti.dahlah peperiksaan sampai sebulan lebih.!!

Secondly nak buat majlis hari ibu for my mom.tgh plan nak surprisekan dia.hehe..

Thirdly sya kene pergi kem kecemerlangan spm dekat merlimau.sya seorg je tau! kem kecemerlangan nyy bukan dibwah kelolaan sekolah but perkeso punyer.actually sya xnak join,tapi ibu sya yg desak suruh pergi.so sya pergilah.mcm best je.rugi plak kalau xpergi.betol x??

Lepas tu kan most important dlm bulan mei nyy ialah BIRTHDAY SAYA YG KE-17.!!yeah..sya dah tua rupanya.huhu..sya punya birthday ialah 31 mei 1995 dan yg bestnya buat tahun yg ketiga sya xsambut befday dirumah.semuanya diluar but never mind..sya xkesah pon..hah lagi satu!! birthday adik sya.dua org sekali gus.yelaa,sya dan adik beradik sya semuanya lahir pada bulan yg sme.so kira untnglah.sbb kalau nak buat majlis kenalah tggu befday sya.huhu

fifth,sya rasa kalau sempat sya nak join kem unit beruniform yg pihak sekolah anjurkan lahh.nak kumpul markah koko banyak2.!!hehe..maklumlah dah tahun akhir.

Akhir sekali,ada kawad kaki sempena hari sukan sekolah yg xlama lgi bakal diadakan,.sebelum nyy kawad kaki peringkat sekolah.dapat naib johan.alhamdulillah.mintak2 kejuaraan dpt dikekalkan lagi
.
p/s: sya rasa itu je kot jadual sya pada bulan mei ini.sya rasa xsibuk sgt dan x free sgt lahh..sedang2 je.buzy nya xlahh sampai mengalahkan perdana menteri.hehe..oklah apa-apa pun wish me luck terhadap semua pekara yg bakal sya lakukan.harap2 semuanya berjalan dgn lancar hendaknya..<3

8 comments :

Mk Syahir said...

Good luck SPM =)
peluang tak datang banyak kali =)

Fienazzuki said...

ouch....GOODLUCK!

Datang singgah tinggal jejak dan follow...

Siti Hajar said...

gud luck 4 evrything u do,,:)

NURFATIN IZZATI said...
This comment has been removed by the author.
NURFATIN IZZATI said...

@Fienazzuki masehh.sya jejak awk balik.hehe

NURFATIN IZZATI said...

@Mk Syahir isyallah sya gunakan peluang itu dgn sebaik-baiknya dan terima kasih for the wishes :)

NURFATIN IZZATI said...

@Siti Hajar ouh,thnk u very much,dear :)

bai baizura said...

ganbatte kundasai ! haha. gudluck okeyh.jgn stress2 :)