semuanya untuk MEI !


bulan 5 yg amat sibuk bagi diri sya..hehe.jadual amatlah penuh.*mcm gud2 je..*apa yg ada dlm bulan 5 ny??oklah,sya bagitahu korg..
Firstly peperiksaan mid-year setara johor bahru.aiyoyo !percubaan tahun nyy xsetara lagi.so result mid-year diambil kira menggantikan result percubaan nanti.dahlah peperiksaan sampai sebulan lebih.!!

Secondly nak buat majlis hari ibu for my mom.tgh plan nak surprisekan dia.hehe..

Thirdly sya kene pergi kem kecemerlangan spm dekat merlimau.sya seorg je tau! kem kecemerlangan nyy bukan dibwah kelolaan sekolah but perkeso punyer.actually sya xnak join,tapi ibu sya yg desak suruh pergi.so sya pergilah.mcm best je.rugi plak kalau xpergi.betol x??

Lepas tu kan most important dlm bulan mei nyy ialah BIRTHDAY SAYA YG KE-17.!!yeah..sya dah tua rupanya.huhu..sya punya birthday ialah 31 mei 1995 dan yg bestnya buat tahun yg ketiga sya xsambut befday dirumah.semuanya diluar but never mind..sya xkesah pon..hah lagi satu!! birthday adik sya.dua org sekali gus.yelaa,sya dan adik beradik sya semuanya lahir pada bulan yg sme.so kira untnglah.sbb kalau nak buat majlis kenalah tggu befday sya.huhu

fifth,sya rasa kalau sempat sya nak join kem unit beruniform yg pihak sekolah anjurkan lahh.nak kumpul markah koko banyak2.!!hehe..maklumlah dah tahun akhir.

Akhir sekali,ada kawad kaki sempena hari sukan sekolah yg xlama lgi bakal diadakan,.sebelum nyy kawad kaki peringkat sekolah.dapat naib johan.alhamdulillah.mintak2 kejuaraan dpt dikekalkan lagi
.
p/s: sya rasa itu je kot jadual sya pada bulan mei ini.sya rasa xsibuk sgt dan x free sgt lahh..sedang2 je.buzy nya xlahh sampai mengalahkan perdana menteri.hehe..oklah apa-apa pun wish me luck terhadap semua pekara yg bakal sya lakukan.harap2 semuanya berjalan dgn lancar hendaknya..<3

menang lagi !!!



(sorry sya lambat tulis entry ini,sbb sibuk sikit.baru sekrang ada masa nak tulis.hope korg enjoy yee :))
alhamdulillah finally terjawab sudah persoalan yg membelenggu fikiran sya selama ny..hehe.Dengan ini,sya mengucapkan tahniah kepada sekolah sya sendiri iaitu Smk Impian Emas yg telah memenangi pertandingan kawad kaki krs peringkat daerah johor sebanyak 4 kali berturut-turut yang telah berlangsung disekolah sya iaitu Smk Impian Emas selaku tuan rumah.sekolah sya telah menghantar tiga pasukan iaitu krs,polis dan bomba.agaknya rezeki last batch sya disekolah, krs menang buat kali ke-4.tahniah again! polis dan bomba still xtahu lagi laa.sbb belum lawan.hee~but xnak ckp bnyk2.jom layanss gmbr dibawah:-





(menang lagii!!)
(ckg penasihat krs)
(formasi)

(komander terbaik)
that's all.gambar nyy bukan sya yg amik.tapi photographer sekolah sya.
credit to her :- gig rawk

GOODLUCK TO ALL..

(student & ex-student smkie)
petang yang sungguh nyaman menusuk sukma.(hiperbola lebih).rasa free nak buat entry yang baru.
sebenarnya pada entry kali ini saya nak bagi announcemenet lah dekat korang,minggu depankan ada pertandingan kawad kaki krs peringkat daerah johor bahru.so sekolah saya telah terpilih sebagai tuan rumah buat kali yang ketiga berturut-turut.hehe.and for ur information,sekolah saya jugak telah tiga kali berturut-turut mendapat johan bagi peringkat daerah johor.tahun lepas sekolah saya cuma hantar wakil lelaki,tapi untuk tahun ini,sukacitanya dimaklumkan bahawa pihak sekolah telah membuat keputusan untuk menghantar wakil perempuan pergi bertanding.buat kali yang pertama tau.yeah !tapi krs perempuan xbertanding dekat sekolah sendiri,diaorang pergi bertanding dekat sekolah lain.kalau xsalah laa.cuma yang tinggal krs lelaki je.kalau korang nak tahu,sebenrnya saya xmasuk bahagian pun.hehe.malas laa nnt bnyk subjek yg perlu cover balik..lagipun penat.tapi tak apalah,saya penyokong kuat sekolah saya iaitu SMK IMPIAN EMAS,JOHOR.saya berharap pertandingan pada kali ini,johan milik sekolah saya.aminn~xkisahlah lelaki @ perempuan.tapi mintak2 laa kedua-duanya dapat johan.
nanti mintak2 juga time hari pertandingan tu,cikgu bagi pelepasan dekat kitaorg
(student 5 zamrud) tengok.hehe.hmm rasanya itu jela kot.nanti apa-apa perkembangan saya inform dekat korang.sebelum berundur diri,meyh tengok video sekolah saya yg mendapat tempat pertama pertandingan kawad krs pada tahun lepas (2011).semoga usaha kalian berlatih selama sebulan lebih berbayar :) amin~~ do the best ok?
-
-
(sorry sebab video xberapa nak elok,but saya harap korg still boleh melihatnya yee..enjoy it ^_^)

semangat..semangat..semangat !!!!

hai !.sorry guys,dah lama gilee xupdate blog.almaklumalah semenjak dua menjak nyy agak sibuk sikit .selalu je balik lambat tau !.sekarang nyy musim kelas tambahan kan?hmm~mcm tulah sya.penat jgn ckplah,inipun baru je tadi balik dr kelas tambahan chemistry dkt sekolah.sampai rumah nak dekat pukul 4.mau nya xpenat..ngrr!
lepas tu kan,nanti sya dijangka kan kene pergi kem kecemerlangan dkt merlimau,melaka.masanya,,(biarlah rahsia)..hehe..yeay !sya sukaa lahhh~wee~xsabarnya nk pergi.
kelas tmbhn,kem kecemerlangan tu satu hal,lagi satu pula ialah dengan kerja kursus nya.ohh no!..xready lagilah nk buat.buat masa nyy,kerja kursus yg kene buat ialah akaun.bakal menyusul ialah matematik tambahan.nak tanyalah dkt korg,inikah yg dikatakan pengorbanan seorang pelajar demi mencapai sebuah kejayaan??pengorbanan atau menjadi korban??hahah..(lu pikirlah sendiri)..lepas tu saya terlalu sibuk menyiapkan homework yg ckg bagi.mmg buzy btol.nak buat revision utk mid-year exam plak.dahlah soalan exam setara negeri johor.abislaa sya =='
p/s:
itulah kehidupan sya yg sekarang.berubah 360 darjah.haha.tapi xpelah.struggle sikit utk SPM yg akan dtg nyy.
semangat..semangat..semangat !!!!