new skin :)



oke hari nyy entri ringkas sahaja..
sebabnya..............(biarlah rahsia)*poyo =='
korg nampak tak apa-apa perubahan yg berlaku dkt blog sya??
terutamanya bagi pengunjung tetap ke blog sya,,mereka pasti tahu apa yg dah terjadi.
hehe (ketawa misteri)
oklah xnak meleweyh..just straight to the point..
kini blog sya sudah bertukar wajah..still mengekalkan tema warna pink..
tp kali ini berbackgroundkan floral..look more fabulous..
am i right??.*perasan

background di sidebar dan di post entry jugak sya ubah..
kalau korg nampak bentuk BORDER nya yg lain oke !
lain dari yg lain kan??..*eh yeke??hehe
kalau lagu pulak,,sya dah tukar..dr lagu TERUKIR DIBINTAG ke KESEPIAN
lagu nyy xterlalu kuat dn xterlalu slow..kira sedap didengar lah..
tp sya tahu ada sebilangan drpd blogger yg xsuka blog yg ada lagu..
so that's why sya perlahankan volume dia (30).
header pulak,,seriusly sya xpandai buat..sya just amik freebies org..
but don't worry,,sya creditkan tau !

p/s
sya tahu sya belum lagi mahir dlm edit-mengedit blog nyy..
sya just buat yg terbaik..
sya berbangga dengan hasil kerja sya!
kalau korg xsuka,,who care??
kepada yg anti-pink sorry to say,,kalau korg xsuka korg kene jugak buat suka2 
selagi korg berada di zon blog merah jambu ini..oke!
ringkas ke entry ny??aiyoyo..
bye !

8 comments :

A Girl With A Big Dream said...

Comel blog ^^

NURFATIN IZZATI said...

masehh :)

missdeqyien귀여운 said...

dyien suka pink . ajar dyien boley ?

NURFATIN IZZATI said...

hmm,,sya rasa awk mesti lagi tua drpd sya..sya umo 17.sya pggl awk kakak eh??kakak,nak sya ajar apa??

Nur Abidah said...

hai kak !..lawa blog <3

Nurrul said...

memang menarik blog ini ! :)
warnanya pink colour ..

*THUMBS UP ! *^_^

NURFATIN IZZATI said...

@Nur Abidah masehh adik :)

NURFATIN IZZATI said...

@Nurrul masehh byk2 :)