bertukar lagikk

 
sya buat pembaharuan lagikk dkt blog sya.hehe.sebenarnya sya tereksited gile sbb first time buat header sendirik.*tepuk tgn sikit*.sbb tu hari2 rasa nk buat banyak2.selagi xpuas hati selagi tulah buat.
serius sblom nyy sya xreti.tapi sekarang dah boleh.yeah !..jgn kutuk2 tau !
sya just update mne yg perlu je mcm background,header,dan lagu.tiga2 nyy kerap sya update.oklah itu je nk bgtahu korg.harap korg suka dgn blog sya yg xseberapa termasuklah entry nya.
p/s:
sya tahu header sya xmenarik perhatian korg semua.sya jugak tahu header buatan sya xsehebat,secomel,secantik,setanding dgn korg.tapi sya xkesah malah sya berbangga dgn hasil kerja sya.FULLSTOP!
bye <3

new skin :)



oke hari nyy entri ringkas sahaja..
sebabnya..............(biarlah rahsia)*poyo =='
korg nampak tak apa-apa perubahan yg berlaku dkt blog sya??
terutamanya bagi pengunjung tetap ke blog sya,,mereka pasti tahu apa yg dah terjadi.
hehe (ketawa misteri)
oklah xnak meleweyh..just straight to the point..
kini blog sya sudah bertukar wajah..still mengekalkan tema warna pink..
tp kali ini berbackgroundkan floral..look more fabulous..
am i right??.*perasan

background di sidebar dan di post entry jugak sya ubah..
kalau korg nampak bentuk BORDER nya yg lain oke !
lain dari yg lain kan??..*eh yeke??hehe
kalau lagu pulak,,sya dah tukar..dr lagu TERUKIR DIBINTAG ke KESEPIAN
lagu nyy xterlalu kuat dn xterlalu slow..kira sedap didengar lah..
tp sya tahu ada sebilangan drpd blogger yg xsuka blog yg ada lagu..
so that's why sya perlahankan volume dia (30).
header pulak,,seriusly sya xpandai buat..sya just amik freebies org..
but don't worry,,sya creditkan tau !

p/s
sya tahu sya belum lagi mahir dlm edit-mengedit blog nyy..
sya just buat yg terbaik..
sya berbangga dengan hasil kerja sya!
kalau korg xsuka,,who care??
kepada yg anti-pink sorry to say,,kalau korg xsuka korg kene jugak buat suka2 
selagi korg berada di zon blog merah jambu ini..oke!
ringkas ke entry ny??aiyoyo..
bye !

KOLEKSI NOVEL IDAMAN KALBU =.=

 
taraa !!..ini latest pnyer novel yg baru jee sya beli semalam dkt angsana(12/3/2012)
hehe..terubat rindu nk beli novel yg baru...dah lama gila xbeli novel yg baru !!
itupun setelah berjaya membodek mak sya..muehehe~
for me,,this novel actually xbosan..tapi best..jalan cerita yg menarik !..thumb's up!..berbaloi rasanya beli dgn harga RM22 ituh..huhu..novel kedua hasil tulisan MUNA MAHIRA..sya dah beli novel MUNA sebelum nyy..tajuknya JANGAN BILANG BENCI!..novel tu pun xkurang bestnya..overall okalh..
itu pendapat sya but not for u..
oklah jom tgk pulak senarai novel yg sya ada..xbnyk pon mcm korg !..
baru je mula nk mengumpul koleksi novel !

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
p/s:
kalau korg ada novel yg sama mcm saya..sharela yee..kita berkongsi rasa dan pendapat..
xgituu cik kiah oii!!!
hehe..bye <3

KEM KEINDAHAN BERSAMAMU

hye korg..sory dh lme xupdate..actually baru je balik dr kem..KEM KEINDAHAN BERSAMAMU..best sgt2..kem utk form 5 je..penceramahnya dr IKRAM YOUTH JOHOR..mmg sweet gle..byk benda yg sya belajar dr kem tersebut..i miss dgn kak mai..hehe..dan abg fasilator hensem..huuhu..rugi siapa yg xpergi kem kbm ini !!!
oklah itu je
bye
p/s:
lagu DEMI MATAHRI nyy lagu kem tau !..best sgt2..enjoy okeyh!

tudung bawal @ pashmina


@
 
tudung bawal @ pashmina??
mana satu pilihan korg??
sebab apa korg pilih??
selalu keluar jalan-jalan korg lebih selesa pakai yg mana??
kalau nk tengok style pemakaian selalu tgk tutor x??
dkt mana??
selain dua tudung dkt atas tu,,korg pakai apa??
tudung sarung?? syria??
p/s:
just nk buat survey shj..hehe
kalau korg nk jawab soalan yg sya bagi,,
please komen ok !!