MANA LAGI BETTER??


siapa sini single mingle?? ce like sikit..huhu
siapa sini ada couple?? ce komen sikit??
*apa yang aku ckp ny??,,nonsense!*
xadalah,,actually sya saja je nak merepek sikit malam2 buta mcm nyy
sbbnya sya xboleh nak TIDOR !
tapikan dah alang-alang menyeluk pekasam,,sya nak tanyalah sikit.
pada sesiapa yg single tu,,korg pernah couple xsebelom nyy?? pernah break kan?? frust x?? mana lagi better..hidup berdua atau berseorang?? huhu
pada sesiapa yg couple tu,,apa korg faham dgn erti couple itu?? bagi korg best x?? 
sorry to say..saya xbermaksud apa-apa..just nak survey je..that's all..
bagi pandangan peribadi sya,,hidup single lagi best ! siapa sokong angkat tangan !!*sya,,sya,,!huhuu*
jgn ckp sya xpernah couple,,pernah tu pernah tapi xserius..phm x?? ex-boy sya serius tapi sya xserius..time couple masa tu form 2..adatlah kan..budak mentah berlagak mcm good2 je..hehe.
boy time tu form 4..amekaw..!dahlah first time..mana lah tahu bercinta-cintun..last-last,,sya rasa time tu hidup mcm terkongkong,,nak buat itu kene tanya,,buat nyy kene tanya,,tambah-tambah lagi sya jenis org yg mudah rimas so jln penyelesaianya ialah break..abis xde chemistry..nak buat apa ditahan-tahan..ye dak?? kalau x,.,merana lah jawabnya..huuhu..dahlah ex-boy sya tu kuat cemburu mengalahkan perempuan ! perempuan pon kalah !haha..
KENYATAAN ! sya xreti nak berjiwang-jiwang karat..nak panggil hubby @ sayang,,jgn haraplah..
just pggl sya awk je..geli dowh !
oklah,,pnjg gle citer sya..ingtkn nak buat simple2 je..nyy dah terlebih muatan laa..so bagi sesiapa yg xsetuju dgn pendapat sya @ ada pendapat lain @ nak kongsika moment2 indah,,silakan..dialu-alukan sgt..sharing is caring..
asslammualaikum :)

8 comments :

Vanessa said...

single or couple ?
Sy angkat tngan utk awk, ngee, sbb klau single, kta bebas..x mcm klu ada psangan.

Ieza Izzah said...

dua2 best..tp kdg2 dua2 xbest... :)

ainulaqma said...

assalamualaikum..
bagi saya before nk in relationship dgn sum1 kte kene la kenal die lbh dr 3 bulan atu setahun atau lbh. kalau nk men2 lain la. tp kalau nk serious kne kenal btol2 dlu nnt klua ade mslh ke ttbe break ke x ke frust habesan~ pastu bile in relationship plz999 be understanding. kalau dh kawen haruslah dgr ckp suami n etc. tp kalau br bercouple tu xpyh nk kongkong sgt n jeles sgt. klau dh syg pasti percaya n setia tu ade.
thats all from me. thanks :)

btw, jom singgah sini
http://www.facebook.com/pages/SweetyBeauty-Shoppe/103619356429790

dee anaa said...

hye fatin :) i tot u're young than me :) hikhik . . single is better than couple ;-D hehe .. u are still young .. single is better now .. focus on ur study key syg :)

Miziey said...

Of cos single is better tp bla ada sum1 a.k.a pasangan or partner (sori, gua xska term couple unless those person married) kadang kala boleh memotivasikan kita. Tak kira lah apa yang kita lakukan. Kita rasa seolah-olah ada yang menyokong kita even the world turns against us. Then again u gonna see things in different perspective. Hidup tak akan sama seperti masih single. Selalu jer fikirkan tentang 'dia'. Tp tu la, yg sebaik-baiknya kalau dah bercinta tu baik kawen kan? then, kalau u tanya single or married, which 1 is bette,r i wud say married sbb byk kelebihannya kat situ. Just my 25 cent. Hehe.
Ok tu jer.
;)

Farah adiba said...

Single is better :-)

noramalina said...

err~ due2 best,.depend to seseOrng,..may be some ppl say that couple ni sronok and some ppl nOt agree with that cause they afraid to be alone or,..da trbiase dgn seseorng,err i guess,.hehe,..evryone deserved for their own opinion~ ^.^

FarWien said...

depends lah. ada part yg best ada part yg tak best