FACEBOOK NAK DITUTUP ??



korg nmpk x apa yg sya printscreenkn utk korg !
baca smpai lebam !!
ceritanya mcm ny
ptg tadi mcm biasa,, sya pergilah sign in dkt twitter
skali sya bukak timeline sya (HOME) penuh dgn cerita  #KalauFacebookTutup
ramai yg mentionkannya ..byk sgt2..
sya pon xtau dr mne dyeorg dpt khabar berita nyy..
yg sya printscreen nyy baru sikit..still byk lagi
*actually sya malas nak print byk2* huhu
so sya nk tnyer laa pendapat korg psl hal nyy!
boleh caye ke??
btol ke khabar berita ny??
boleh ke korg hidup tnpa fb??
p/s:
sya yg lmbt tahu ke psl hal ny??
tapi dkt fb xde riuh pon!
need some komen from ur guys for this entri !!

4 comments :

Feenas Sya said...

dengar cerita memang camtoO .,
tapi tak tahu lah akan tutup or not ..
cam tahun lepas pun ada news cakap nak tutup fb hujung tahun .,
tapi tak pun ..
but this time .,
kena watch out lah kot ..
ready - ready dulu ..
;)

Purple Blossom Love You said...

rasanya tak betul . sebelum ni ada jugak riuh pasal fb nak tutup tapi tak da jugak . kalau ada mesti mark zuckerberg da inform ;D

NURFATIN IZZATI said...

@Feenas Sya ouh yeke??hmm~~oklah sya ikut nasihat awk..sya akan ready dgn segala kemungkinan2 yg bakal terjadi..INSYALLAH!

NURFATIN IZZATI said...

@Purple Blossom Love You sya pon ada jugak dga berita mcm tuh tahun lepas..but unfortunetly it's trully fake..haha..but i think for this time this gosip also fake..dyeorg sjee nk bikin panas !..hahaa