ADMIRE ???

entri kali nyy ringkas dan padat *yeke??
korg nk tnyer sikit boleh x??
korg ada x admire dekat someone..
minat gle2 dgn budak tu dlm diam dan dari jauh je..
tp xberani luahkan..
korg admire dah lme gile,,tapi tuptup dpt tahu dia dah ada yg pnyer
apa perasaan korg??
nothing?? sedih??happy?? etc...
hah ! baik mengaku..*haha
kalau ada share laa dkt sya..
tipulah sya ckp xde,,ada tu ada..
sya sje je,,nk buat entry yg merapu sikit diptg hari..'
haha
oklah tu je..
bye:))
p/s:
jgn lpe share eh ??^_^

10 comments :

susulemakmanis said...

ada2!tap malu la nak mgaku!ase nak dok dekat die jerr 24 jam!tapi risau takut kantoi!hehe

amirnawawi said...

Pernah la jugak tapi buat cool jelah.. saper suruh tak chop awal2.. kan dah melepas.. takpe, mungkin dia bukan jodoh kita. Mana tau yg akan dtg tu lebih baik ker. Sape yg tahu kan..

ilovekampungku said...

ader...tapi pendam dalam hati jela...sebab girfiend dia lagi hot and cantik dari kite...saya x mampu untuk bercouple dengan dia....tapi lama-lama admmire saya tu tiba-tiba perasan saya then kami jadi kawan baik sahaja

NURFATIN IZZATI said...

@susulemakmanis:-a'ah laa,,sme mcm sya.huhu =='..tkot kantoii..nnt dah kantoii habis laa,,muka tebal berinci2..hehe..nk berkepit dgn dye 24 jam je,,kalau boleh !

NURFATIN IZZATI said...

@amirnawi:-boleh main2 chop2 plak eh??haha..nvr mind laa..btol kata awk,,sya stuju sgt2..mgkin pd masa akn dtg,,rezeki kita lg baik drpd yg skarang ny.insyallah..

NURFATIN IZZATI said...

@ilovekampungku:-susah nk dpt sesuatu itu if sesuatu itu amat berharga @ cantik @ lawa etc..tp xpleah..jd kwn pon jadiklah..ye dak??

Aefa Aerisya said...

ada.. sedih hanya mampu admire dr jauh je.. huuhu

NURFATIN IZZATI said...

@aefa:- sme laa dgn kiteee !~

ciK_Nana said...

saia penah saia penah.. meruntun jiwa ble da taw dy da ade yg punyer.. eceh ...tp hdop msti d troskn ohoho.. cz salunye org yg saia mnt msti xdpt, org yg sy xminat plak yg dpt keh3

NURFATIN IZZATI said...

haha..kesiannya..:))