SECRET STALKAWAY

hye korg..hari ny rasanyer nk buat entri terbaru laa..dah lme xupdate..hihi..sbb apa??sbb mls sgt plus xde idea nk buat latest posting..huhuhu..kpd pembaca setia sya jgn marah oke..!!*jgn marah2 nnt cpt tua!SMILE ^-^..
okelah hari nyy sya nk buat entri pasal sya ! xde org lain..ONLY ME !!..tentang masa hadapan sya after SPM 2012..hah !! korg nmpk xtitle dkt atas?? SECRET STALKAWAY......*nmpk x?? kalo xnmpk,,dah xlme tu*..apa yg secret ,apa yg stalkaway sgt tu?? *ce pikir jap* hehe..actually sya sje je letak title mcm tu..saje nk wat saspen..huhu*saspen laa sgt!!*
mcm nyy,sbnrnyer tadi tgh sodap2 BW dekat fb,tetibe sya teringat psl study! yelaa,skola dah xlme lg nk bukak.! so preparation sya 50/50 je..sebut psl study mesti teringat psl kerjaya..btol x??
semlam sya teruk kene smash dengan mak sya..mak  sya ckp,
'ko nyy TEN,dok hadap komputer je..pagi siang malam..xde kje lain eh?? drpd dok hadap bnde tu lebih baik ko gi  bce bku! nnt org lain dpt smbg belajar dkt overseas,ko ddklah terperap dkt rumah! pdn mke hang"
semenjak dari tu,,sya bagikan tersentap! dlm hati "yelaa,kan impian aku nk smbg study dkt luar negara,tapi kalau pe'el aku mcm ny,,bolehkah?? nk suruh blaja pon mls"*bermuhasabah diri*
terukkan perangai sya*jangan tiru macam sya eh??*...so dgn berbekalkan motivasi dprd mak sya,mulai mlm itu sya start blaja..buku pertama yg sya bukak time cuti nyy ialah PRINSIP PERAKAUNAN...haha..sya xtau mengapa dlm byk2 subjek sya pilih nyy! seperti entri sya sblom nyy,sya ada kata..sya xnk menyesall untuk kali yg ke-2..! btol x??sbb apa?? pergi SINI..skang dah tahu kan??
p/s:
tahun baru disertai dgn azam yg baruu!so azam sya ialah nk blaja bersungguh-sungguh supaya dpt straight's A's dlm SPM 2012..doakan sye yee :)..sya jugak xnak blaja main2 lagi!..sya nk study dkt overseas!*itu impian dan azam sya*..kalau psl jurusan apa nk amik selepas SPM,,sya still dlm dilema..my final decision ialah antara nk pilih jurusan PERAKAUNAN @ UNDANG-UNDANG..*bantu sye oke!*..sya akan buat pilihan yg terbaik untuk masa hadapan sya..insyallah..wish me luck !!

3 comments :

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

kne ada semnagat n azam dr awal.. nti xda la rasa nyesal.. takpe rasa susah skarang yg pnting ada ganjaran yg menanti.. good luck dear

♥Lady Ainaa♥ said...

bila berazam pastikan lakukan..insyaAllah, u can do it syg...insyaAllah, amin..ingat pengorbanan mak dan ayah.. itu kunci kejayaan.. berdoa

NURFATIN IZZATI said...

terima kasih korg :)