PELUANG HANYA DATANG SEKALI SEUMUR HIDUP...* am i right.??*



hye guys..hari nyy sya nak tulis entri pasal sya..boleh kan??hope korg baca sampai habis yee!
straight to the point!! tahun depan tahun 2012 kan??betoll x??*mestii laa betol..ye dakk..hehe
okeyh korg nak tahu x apa yg spesialnya tahun 2012 kpd sya??xtahu kan??okeyh meyh sini duduk rapat2 sya citer dekat korg..!*_*..
tahun 2012 merupakan tahun yg paling besar ertinya pada sya..*apasal pulak??..yelahh tahun depan merupakan tahun akhir sya sbg seorg pelajar sekolah menengah dan merupakan seorg calon SPM..whoho takut siot!haha..berdebar2...xsangka pejam celik pejam celik sekejap je tahun 2011 mahu melabuhkan tirainya..dan sya terasa macam semalam jee baru lepas amik result PMR.,!seriusly mmg sekejap je masa berlalu..
okeyh,,tahun depan nak SPM..my preparation??dah study@ belum?
my answer: BELUM LAGIIK..hehe..malas seyh nak bukak buku time mood dlm suasana cuti..betoll xtipu..ibu sya selalu ckp "atin,ko nyy bila nak start blaja hah??asik dok hadap je komputer tuu!baik ko gi hadap buku..ada juga pakedahnya.."itulah antara ayat bebelan yg selalu mak sya bebel..
sape yg xtakut nak amik SPM..semua org takutt kan??lagi2 sya yg amik 4 subjek sains yg sememangnyer 'HOT'..(ADDMATH,FIZIK,CHEMISTRY,AKAUN)..hot kan??*bilalah sya nak conquer empat2 subjek nyy??*pecah pale otak sya tauu..!tapi mcm mne nak buat??sya memang malas nk study..ada juga member ajak study sme2,,tapi sya ignore je..hehe..malas nk layan...
org lain sedap2 gi cuti2 malaysia,,sya??hampehh..dok rumah je laa*makan,tido,makan,tido jee*haaha..boringg laa weyh!inikan nk study..harapn..!
p/s:
nak dekat time kritikal esok,,baru laa nak bukak buku..bangun lewat malam..sbb apa??sbb nk study..awat xdari awl tahun??sbb malas..kalau dah last2 minute baru nak study,,jgn haraplah nk dpt 9A fatinn oiii!!dan jgn nk mimpi pi 'U' okeyh..so i will say PADAN MUKA..dekat sape???of course dekat sya lorh..haha.nanti kalau tgk org lain pi 'U' ko dok meleleh je air liuk..kalau mcm tu nak menyesal pon dah terlambat!!
*so manfaatkan peluang yg ada didepan mata*jgn jadi mcm sya..nak menyesal dah xde gunanya..PEACE ^^
kbhaii <3


6 comments :

Ainina Faseeha said...

gud luck tau dpn!!

aisyah fauzi marshamellow said...

ya btol..dan jangan sia2kan peluang y ada,,,cayookk!=)

♥ aeryn ♥ said...

good luck dear.. :) reen follow fatin.. :) harap sudi hit me back.. :) aerynreen.blogspot.com.. :)

Sweetxxlolita said...

suda follow awak~
follow kte balek ek~
^.^

baBy said...

study untukk mase depan ^^

n@n@ said...

bagus lah lau dari skarang dah tersedar akan kesempatan yang ada tak bole disia2 kan

ada lebih kurang 1taun lagi masa yang ada tuk fatin study betul2

gud lux dear

apa yang fatin lakukan skarang ni lah yang akan menentukan di mana fatin berada di masa depan

nak amik law ek?

gud lux again

^__^

moga tercapai impian ^^