BERAT TURUN..



wah berat badan sya turun lorh..haha...xsangka sya berat badan turun mendadak..dulu berat sya boleh dikatakan overweight!tapi xlah overweight sgt..dlm 65 kg jee..sekarang nak tahu berapa??sekarang nyy berat sya 58..whoho~sukanyee~~dlm masa 3 bulan,,dapat feedback mcm ni!sape yg xsuka kan!..hehe..tp bg korg still mcm berat lagi kan??tapi xpela,,slow-slow dulu..xkan laa nak cepat2..nnt apa yg kita kejar xdpt yg kita kendong berciciran pulak..!btol x??kalau dulu sya pakai siza L sekarang nyy dah boleh pakai size M!..haha..teruja sgt2!alhamdulillah diet selama ni rupa-rupanya menjadi jugak..xsia-sia laa org kata,,ye dak??
ok lah tu je nk citer sbb tgh buzy sbnrnyer nyy..nnt sya akan sambung meng-hupdate- entri yg lain pula yee :)
bhaii


8 comments :

Qil_H0shi said...

wah.,beznyer.,mcm mane tuh??kite 49kg.,nx turun bg 45kg :)

NURFATIN IZZATI said...

qil_hoshi-->mcm2 kita kne buat.!nak buat nyy kne disiplin..sya just google je tips nk turunkan badan then sya follow apa yg dye bg..terplg kat kita mcm mne nk usahaknnyer ^_^

nurmujahidah said...

jom join says.my,, muja punye lagi cepat naik earning dye daripada churp2,, muja follow :D
http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/ape-itu-saysmy.html

NURFATIN IZZATI said...

okeyh :)

haffizmohdnoor said...

congrates laa.. berat Apis ni asyik naik je..apa rahsia :)

NURFATIN IZZATI said...

xde rahsia laa..:)hehe

fathiyyahISMAIL said...

tahniah!! diet macamana tu? sy pun nak diet jugak ni T__T

*dalam cuti ni dh naik 2kg T__T

NURFATIN IZZATI said...

hehe..sbnrnyer sya diet dah lme..sebelum cuti skola lagi..sya just jaga pemakanan,xmakan nasi selang satu hari kalau amik pon dlm kuantiti yg sikit..lps tu joging bg nak bakar lemak yg kita mkn nasi balik..itu sya punye diet laa..hehe