AKHIRNYA SAYA TERSENARAI SBG PEMENANG GA NISA KAY!!

korg-korg!!meyh sini sat..sya nak bgtau something nyy ! tadikan sya pergilah bukak fb tau ! sya BW laa dari satu blog ke satu blog ! lepastu ada satu blog nyy menarik perhatian sya ! tajuk entri dye ada kene mengena psl nisa kay*tetibe nama nisa kay nyy mcm jadi igawan plak pd sya*xtau kenapa..haha..lps dah habis bce entri blogger ny,,sya pun pergilah tekan link yg me'mention'kan nama nisa kay..lps tu sya jln2 pulak dkt blog nisa kay !! jalan-jalan punyer jalan,tetibe hati sya bagai tersentap,,lps tu sya mata sya tertancap pd sesuatu*hiperbola laa ayat sya nyy* !! nak tahu apa dye??
oklah xnak byk cakap hari nyy sya tulis entri dlm mood gembira skali..dan entri kali nyy sya buat special sgt2 !! sbb apa?? sbbnyer ialah dengan ini sya mengumumkan sya adalah antara salah seorang pemenang "THE ULTIMATE YEAR END GIVEAWAY BY NISA KAY"..!*bangga sekejap*berbaloi jugakk akhirnyer penantian sya selama berminggu-minggu utk mendengar khabar dari nisa kay!! hoho..seronoknyer xterhinggaaaa..xsia-sia tgn sya naik jenuh meng'scroll' kebwh,kebwh,kebwh,dan kebwh*dlm hati,ya allah mintak-mintaklah nama aq tersenarai* and akhirnyaaaa~..nombor bertuah sya iaitu 160 tersenarai sbg pemenang!..syukur tidak terhingga ! alhamdulillah..
walaupun hadiahnyer xseberapa,tp xpelah..syukur sgt2 !! walaupun berharap pd mulanyer sya mahukan  hadiah heels atau beg tgn !! tapi xpelah xde rezeki..hm~~kpd sesiapa yg join GA NISA KAY nyy dan seterusnya menjadi pemenang sya ucapkan congrates ok ! kpd yg kalah jgn putus asa oke !!...boleh cuba dilain masa
p/s: 
nak tengok senarai pemenang GA NISA KAY di ~SINI~
lps nyy nk rajinkan diri menyertai GA para blogger yg lain plak laa..!mcm best !.huhuhu*biasalah baru first time menang,jakun sikit*hehe*soryy kalau sya over*
kp korg yg ada buat GA inform2lah dkt sye yee :)
untung sabut timbul untung batu tenggelam*eh btol kah??ah lyn jelaa*
kbhaii